Първоначално публикувано от tonov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
искам гумени тампони за стаб щанга.
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеТо по Епер недават и тампони на носача отделно но ги продават !156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от akirilov Покажи съобщениеЕдиният горен носач го смених с TRW с гаранция преди по-малко от месец, скърцането от там се чува по друг начин и от друго място, последната проверка правена по окачването е преди седмица.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеА аз разбрах че си с полиуретан на горните носачи
Comment
-
Тампон стабилизираща щанга
Относно тампоните на стабилизиращата щанга, като си менях моите сравних едни от лада нива, бяха със доста близки размери, със малко повeче усилие ще може да се заменят със такива. На лада са със по малък диаметър на нивата щангата е по дебела, почти като на моята 156-ца 1.9 JTD.
Comment
-
Значи москвичовите са еднакви на размер с ладовите, но москвичовите имат кант като тези на Алфата, за това аз ги предпочитам.
Обаче искат леко модифициране, защото лада-москвич тампоните са прави са нашите са конусни и трябва да се припилят на шмиргел.........
Отвора им е 20-21Ф
И НЕ ГИ РЕЖА, А ГИ НАХЛУЗВАМ НА ЩАНГАТА!
Премахвам единия ограничител, напръсквам с силиконов спрей и ги нахлузвам....
Спокойно, нахлузват се и на по-дебелите щанги на 147-ците....
До ся съм сложил на 5-6коли от москвичовите и няма проблеми с тях......
На старата кола година и 9м. карах с такива и щангата стои стегната така както като ги сложих.....sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеЗначи москвичовите са еднакви на размер с ладовите, но москвичовите имат кант като тези на Алфата, за това аз ги предпочитам.
Обаче искат леко модифициране, защото лада-москвич тампоните са прави са нашите са конусни и трябва да се припилят на шмиргел.........
Отвора им е 20-21Ф
И НЕ ГИ РЕЖА, А ГИ НАХЛУЗВАМ НА ЩАНГАТА!
Премахвам единия ограничител, напръсквам с силиконов спрей и ги нахлузвам....
Спокойно, нахлузват се и на по-дебелите щанги на 147-ците....
До ся съм сложил на 5-6коли от москвичовите и няма проблеми с тях......
На старата кола година и 9м. карах с такива и щангата стои стегната така както като ги сложих.....Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеПремахването на ограничителя е кофти идея
Аааааа, не ми отговаряй....... Знаем, че си за ОрГиНаЛдЪ.........
Но все пак който го влече, може да си направи ограничител......
Мисля, че Ферариста беше качвал снимки в някоя тема на правен ограничител.
2-полукръга с болтчетана единия и резбички на другия....
Още веднъж да се повторя зард Цвятко...... 1г. и 9м. на старата кола, без един ограничител и тампоните са бетон......sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеЩОООООООО.....
Аааааа, не ми отговаряй....... Знаем, че си за ОрГиНаЛдЪ.........
Но все пак който го влече, може да си направи ограничител......
Мисля, че Ферариста беше качвал снимки в някоя тема на правен ограничител.
2-полукръга с болтчетана единия и резбички на другия....
Още веднъж да се повторя зард Цвятко...... 1г. и 9м. на старата кола, без един ограничител и тампоните са бетон......Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
Comment